Bible Journaling workshop aanmelden

De workshop duurt 2,5 uur en wordt gehouden in het buurthuis de Geus op de Geuzenweg 84 in Hilversum. De avond begint om 19.30.
Je kunt je inschrijven voor een datum die je in de agenda kunt vinden.
Belangrijk om te vermelden bij je aanmelding is:
• Met welke Bijbelvertaling je wilt werken
• Welke datum je je aan wilt melden

Ben je creatief en hou je van creatief bezig zijn? Dan is deze workshop ideaal voor jou. De workshop is interessant voor zowel gevorderden en beginners. Veel mensen twijfelen of ze wel goed genoeg kunnen tekenen. Bij de workshop krijg je een inspiratie pakket waaruit je vormen kunt overtrekken en collages kunt maken. Als Illustrator wil ik iedereen helpen om zijn/haar ontwerp naar de next level te tillen zodat je met een tevreden en voldaan gevoel naar huis gaat.
Ik leer je niet alleen hoe je een compositie maakt of hoe je handletterd of tekent, ik leer je vooral om betekenis in je werk te leggen. Om dat wat je leest om te zetten in beeld. Uiteindelijk is dat het doel van Bible Journaling, intensief bezig zijn met een Bijbel gedeelte.
Twijfel je nog steeds of het wel voor jou is? Aarzel niet om me te mailen met vragen, wie weet kan ik je gerust stellen.
Ik verzorg de volgende materialen:
• Materiaal op a5 boekformaat of a3 spread met het specifieke bijbelgedeelte
• Voorbeelden, kerkwoorden en overtrekmateriaal
• Materialen voor de uitwerking
• Koffie, thee en fris met wat lekkers

Ben je nieuwsgierig geworden en heb je zin om op een interactieve manier de bijbel te bestuderen dan kun je je inschrijven voor 1 van onderstaande workshops. Wil je meer informatie vul dan onderaan het contactformulier in en dan neem ik binnen 1 dag contact met je op.

Geen evenementen gepland
Datum Evenement Beschikbare plaatsen

Neem contact op voor meer informatie