Workshop Porselein schilderen

Zoek je een leuke activiteit voor een evenement of om gezellig samen met vrienden te doen? Kies dan voor porselein schilderen. De ideale manier om een herinnering vast te leggen en bruikbaar bij elk mogelijk thema. En het leukste? Je gaat met een uniek, persoonlijk en duurzaam product de deur weer uit!

Wat houdt het in?

In deze workshop decoreer je met Porseleinstiften een porseleinen bord. Dit bord kan je voor de sier aan de muur ophangen of ergens neer zetten of als cadeau weggeven. In de workshop help ik je met het maken van een ontwerp. Je kunt hierbij tekst, patronen of illustraties gebruiken. De keuze is aan jou! Ik bied je een pakket met inspiratie en overtrek materiaal aan om snel te kunnen starten.

Tijdens het ontwerpen help ik je met praktische tips. Ik leer je iets over handlettering, compositieopbouw en kleurgebruik. Is je ontwerp klaar dan transfer je het op het porseleinen bord met grafietpapier.

Nu kun je je ontwerp met porseleinstiften beschilderen. Aan het eind van de avond krijg je je werk in een beschermend folie mee naar huis.

Thuis kun je je bord in een gewone huishoudoven afbakken. Op 160°C voor 25 minuten. Je bord kan nu gewoon in de vaatwasmachine.

Porselein schilderen voor groepen
€ 225,-
2,5 uur
Maximaal 10 personen
Op eigen locatie
Leeftijdsonafhankelijk
Inclusief materiaal
Inclusief btw
Inclusief reiskosten tot 40 km van Hilversum
Porselein schilderen voor groepen onder 21
€ 175,-
2,5 uur
Maximaal 10 personen
Op eigen locatie
Allen tussen 8 en 21
Inclusief materiaal
Vrijgesteld van btw
Inclusief reiskosten tot 40 km van Hilversum
Porselein schilderen individueel
€ 30,-
2,5 uur
Maximaal 8 personen
Locatie De Geus Hilversum
Leeftijdsonafhankelijk
Inclusief materiaal
Inclusief btw