Porselein schilderen voor groepen onder 21

Zoek je een leuke activiteit voor een gezellige middag met vriendinnen? Of een verjaardagspartijtje? Kies dan voor porselein schilderen. De ideale manier om gezellig met een groep bezig te zijn en bruikbaar bij elk mogelijk thema. En het leukste? Je gaat met een uniek, persoonlijk en duurzaam product de deur weer uit!

Wat houd het in?

In deze workshop decoreer je met Porseleinstiften een porseleinen bord. Dit bord kan je voor de sier aan de muur ophangen of ergens neer zetten of als cadeau weggeven. In de workshop help ik je met het maken van een ontwerp. Je kunt hierbij tekst, patronen of illustraties gebruiken. De keuze is aan jou! Ik bied je een pakket met inspiratie en overtrek materiaal aan om snel te kunnen starten.

Tijdens het ontwerpen help ik je met praktische tips. Ik leer je iets over handlettering, compositieopbouw en kleurgebruik.  Is je ontwerp klaar dan transfer je het op het porseleinen bord met grafietpapier.

Nu kun je je ontwerp met porseleinstiften inkleuren. Aan het eind van de avond krijg je je werk in een beschermend folie mee naar huis.

Thuis kun je je bord in een gewone huishoudoven afbakken. Op 160°C voor 25 minuten. Je bord kan nu gewoon in de vaatwasmachine.

 

Praktische informatie

  • Thema’s op aanvraag
  • De workshop duurt 2,5 uur
  • Locatie moet zelf verzorgd worden

De materialen

  • Porseleinen bord (keuze uit vierkant of rond)
  • Porseleinstiften
  • Inspiratie pakket

Ben je nieuwsgierig geworden en heb je zin om met een groep te porselein schilderen vul dan vrijblijvend onderstaand formulier in. Ik neem dan binnen 1 dag contact met je op om de workshop verder te bespreken.